Restaurang i Stockholm City med husmanskost i ny skepnad

Välkommen till vår Restaurang i Stockholm City där den svenska husmanskosten serveras på ett helt nytt sätt! Vi är stolta att kunna presentera den traditionella svenska maten genom att servera den på spanskt vis. Att hitta tapas i Stockholm fyllda med god nordisk mat i vår Restaurang i Stockholm City kan komma som en överraskning, men vi lovar att du kommer att bli riktigt nöjd både med upplägget och smaken.

I Stockholm City lagar vår restaurang hederlig svensk husmanskost, vars smak lyfts fram med svensk öl och drinkar med en inhemsk touch.

 

Restaurang i Stockholm City – mer än bara mat

Vi på Restaurang City serverar mer än bara mat. Vi levererar svensk mattradition med de bästa råvarorna i en helt ny skepnad. Genom att duka fram äkta svensk husmanskost i små portioner har du chansen att prova olika rätter utan att bli för mätt. Enligt oss är det den perfekta lösningen för den nyfikna kunden som gärna vill smaka av allt på menyn.

Konceptet är nytt och uppskattas av våra kunder. Nyansera upplevelsen med goda drinkar och äkta svensk öl. Vi kombinerar smakrikhet och nytänk och välkomnar alla som vill njuta av god svensk mat.

I hjärtat av Stockholm City tar vår restaurang dig tillbaka till dina rötter. Låt det väl smaka!

 

Allt från Frukost och Lunch till After Work

Restaurang City står för allt från lunch till härliga, avslappnad After Work. Kom förbi efter jobbet en fredagskväll och njut av vår meny där färska, närodlade råvaror läggs fram i den perfekta kombinationen i små portioner enligt svensk mattradition.

Eller varför inte boka ett bord för en lunch i Stockholm eller frukost? Vår lunch- och frukostrestaurang ser till att du får en unik upplevelse.

Det är långt ifrån allt. För dig som gillar yoga går det att kombinera träningspasset med en fräsch frukost eller tidig lunch.

Hjärtligt välkommen till en ny matupplevelse i stan.