Unik lunch i Stockholm city

Varje dag du går till jobbet i Stockholm city kan du räkna med att alltid kunna äta en god och näringsriktig lunch hos oss. Vårt jobb är att se till att du kan äta eller hämta din lunch i Stockholm city. Det ska vara enkelt, smidigt, gott och fullt med ingredienser som får dig att på lätta fötter gå tillbaka till jobbet igen. Våra tapas har tidigare serverats i mångfald med inspiration från olika världsdelar, såsom Mexico och Asien. Nu slår vi upp dörrarna för dig som längtar efter att kunna äta svensk husmanskost till lunch i Stockholm city. Här serverad i form av Tapas.

Lunch- och frukostyoga på menyn

Vårt unika koncept är en kombination av yoga och frukost eller yoga och lunch. Då och då kan du även hitta yoga och After work på menyn. Här kan du träna yoga, samtidigt som du får en måltid för alla sinnen direkt efter träningen på vår restaurang i Stockholm City. Bästa av allt är att du kan göra detta mitt i city. En lunch med yoga är en kombination av det bästa av alla världar.

Ta din lunch i Stockholm city när du är i farten eller njut på plats

Här får du olika välkända rätter till ett makalöst bra pris, serverade i portioner som gör att du själv kan välja om du vill äta mycket eller lite. Alla Tapas kommer som smårätter. När du äter lunch i Stockholm city kan välja på en eller flera små Tapasrätter. Är du på lunch i Stockholm tillsammans med andra kan ni ta in några stycken av våra Tapas och och dela på allt. Tapas i Stockholm helt enkelt. Konceptet är så enkelt för att ge dig möjlighet att välja det som är bäst för dig och dina kollegor till lunch. Just idag, i Stockholm city på Västra Järnvägsgatan 11.