After work & Event

På fredagar från 15:00, börjar helgen med After Work på HaQ! Härlig atmosfär och låga priser fram till 18:00. Varje fredag hos oss!

Välkommen till HaQ på After Work & Tapas i Stockholm!


YogaHaQ & After work

HaQ blir YogaHaQ för en kväll. Välkomna med kollegor och vänner på 60 min slow flow yoga och en avslappnad After Work med två drinkbiljetter. Alkoholfria alternativ finns.

Vart: HaQ, Västra Järnvägsgatan 11, Stockholm

När: Måndag, 23 Mars 17.00

Ta med: din egen matta eller låna en från oss. Kom i mjuka kläder som tillåter dig att röra dig fritt.

Price: 295 SEK

Köp dina biljetter här!

Lunch/Frukost Yoga

Vår 60-min-yoga är en Slow Flow som utgår från Hatha yoga och passar alla nivåer, även nybörjare. I yogan ger vi kroppen uppmärksamhet genom mjukt stärkande och stretchande positioner och rörelser. Vi gör övningar som hjälper dig att släppa på stress och spänningar, att få igång blodcirkulationen och att bli mer närvarande. Efter yogan serveras frukost eller lunch i Stockholm City på Restaurang HaQ intill.

Vart: First Hotel Kungsbron, Västra Järnvägsgatan 17, Stockholm

När: Tisdagar and torsdagar, 07.15 – 08.15 & 11.30 – 12.30

Ta med: din egen matta eller låna en från oss. Kom i mjuka kläder som tillåter dig att röra dig fritt. Finns inga ombytesrum eller duschar. Kom ombytt och i tid.

Pris: 265 kr

Köp dina Frukost Yoga biljetter här! 

Köp dina Lunch Yoga biljetter här!


Låt oss planera ert nästa event hos HaQ

Restaurangen har en modern inredning med en industriell känsla och är perfekt för att hålla företagsevent, kickoffs, jubileum och födelsedagar. Vår erfarna personal hjälper er gärna planera en oförglömlig och personligt anpassad kväll.

Boka hela vår restaurang i Stockholm city för ett större privat event. Hela lokalen rymmer upp till 170 personer för en middag delat över två våningar och upp till 280 för ett mingel evenemang. Vi accepterar även mindre bokningar.

Skicka ett mail eller ring oss och vi hjälper er att skapa ett lyckat event!