Om oss

I hjärtat av Stockholm kan du och ditt umgänge äta och dricka många svenska rätter och svenska drycker – tapas style. Du kan även prova vår ”Haqski” – kom hit så berättar vi vad det är!

Svensk Husmanskost som Tapas i Stockholm

Efter lyckosamma koncept med Mexikansk och Asiatisk mat i Stockholm ville ägarna gå tillbaka till sina rötter och skapa hederlig Svensk Husmanskost i form av mindre tapas rätter. Här kan du smaka en stor variation av svensk öl, drinkar med en svensk touch och all sorts svensk mat i Tapas format. Det har hittills varit ett lyckat koncept som har uppskattats mycket av våra kunder!

TAPAS RESTAURANG I CENTRALA STOCKHOLM

Du hittar oss på Järnvägsgatan 11 där vi erbjuder våra kunder en restaurang i Stockholm City med modern inredning och god mat till ett bra pris. Vårt koncept är Svensk Husmanskost som kommer i mindre rätter likt Tapas. Vår meny byts ut lite titt som tätt för att vi alltid ska kunna servera våra kunder säsongens fräschaste råvaror. För en unik lunch i Stockholm har vi med säsongens råvaror kokat ihop denna meny. Boka bord och hitta dina nya Tapas favoriter på HaQ i Stockholm!

KIKA IN VÅRT YOGAHAQ I STOCKHOLM!

Psst! Missa inte våra nya After work & Yoga event och vår Fukost & Lunch Yoga – de erbjuds både under frukost- och lunchtimmarna i Stockholm City! Ett nytt koncept som vi erbjuder är att vi kombinerar vår omtyckta Yoga med antingen en god frukost eller lunch i Stockholm City. På måndagen den 23e Mars erbjuder vi även Yoga som avslutas med en gemensam AW.